0 varer - 0,00 DKK

BoxershortsHer kan du vælge tights eller løse boxershortsTights
Her finder du tights - nogle kalder dem tætsiddende boxershorts. Hos UnderBoxer kan du finde de tætsiddende boxershorts under menupunket Tights. I UnderBoxer kan du finde smarte og farverige tights. Vi bestræber os med at have tights til en god kvalitet til en rimelig pris.

Tights findes i utallige farver og mønstre. Tights med lav og høj talje, og med korte og lange ben. Tights fås i bomuld, ice-silk, og flere andre stoffer. Vores tights er i bomuld, modal og ice-silk og naturligvis med lycra. Vi udvælger vores tights ud fra en god kvalitet til en rimelig pris og ikke mindst at det skal være smarte designs i mange forskellige klare farver. Vi udvider hele tiden vores udvalg og lytter gerne til vores kunder der har specielle ønsker. Vi fører vores eget design af tights til konkurrence dygtige priser. Lækre tights til lækre mænd finder du her ved UnderBoxer.

Boxershorts
Boxershorts – de løse. De løse boxershorts er forsat populære og findes i mange forskellige tern, striber, mønstre og farver. UnderBoxers boxershorts er lavet af ren blød bomuld – en lækker blød kvalitet. Ligesom andre underbukser er pasformen og syningen meget vigtig. UnderBoxer har ikke sit eget design af de løse boxershorts. Vi dog har en fast leverandør som kender vores krav til kvalitet. I UnderBoxer har vi valgt at føre et udvalg af de løse boxershorts. Vores udvalg af de løse boxershorts vil løbende blive udvidet når de løse boxershorts bliver efterspurgt. Også ved disse boxershorts er kvaliteten meget vigtig. Det er en blød og behagelig bomuld som er utrolig behagelig at have på. Vi lytter til vores kunder, så har du ønsker til løse boxershorts er du velkommen til at kontakte os. Lækre boxershorts til lækre mænd.Back to Top
[profiler]
Memory usage: real: 14942208, emalloc: 14233368
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem